Conversatie beginnen

Verder werken op een andere computer

Desktop software

De gebruikte bestanden in een project zijn gekoppeld aan de computer waarop de software is geïnstalleerd. Het is helaas niet eenvoudig een project te kopiëren naar een andere computer en vervolgens daarop verder te werken. Volg onderstaande instructies voor het verplaatsen van de projecten naar een andere computer.

Windows
De projecten staan opgeslagen in de map Mijn Documenten > Fotoboeken.nl Projects. Wanneer de Fotoboeken.nl software op de nieuwe computer is geïnstalleerd, kan de inhoud van deze map worden gekopiëerd naar dezelfde locatie op de nieuwe computer. Daarbij is het belangrijk te weten dat de gebruikte bestanden niet staan opgeslagen in de map Fotoboeken.nl Projects omdat e projectbestanden enkel de verwijzingen naar de bestanden bevatten. Bij het openen van de projecten op de nieuwe locatie zal worden aangegeven dat foto’s ontbreken. Volg onderstaande instructies.

  • Klik op Zoek foto’s, de ontbrekende foto's worden weergegeven.
  • Selecteer de eerste foto door er één keer op te klikken, klik op Update.
  • Zoek het bestand op, selecteer en open deze; de foto zal opnieuw aan het project worden gekoppeld.
  • Wanneer meer van de ontbrekende bestanden in dezelfde map staan zal worden gevraagd of deze ook gekoppeld moeten worden. Klik op Ja.
  • Herhaal de beschreven stappen totdat alle bestanden opnieuw zijn gekoppeld. Klik vervolgens op Doorgaan. Het project wordt geopend inclusief de nieuw gekoppelde bestanden.

Online

Via de online software is het mogelijk vanaf elk apparaat en elke locatie verder te werken. Log hiervoor in op deze pagina. Klik na het inloggen op Online projecten, selecteer het gewenste project en open deze.

Bestanden kiezen of sleep bestanden hierheen
Was dit artikel nuttig?
Ja
Nee